На Волині хочуть створити Центр підготовки населення до національного спротиву. Що відомо

На Волині хочуть створити Центр підготовки населення до національного спротиву. Що відомо

У Луцьку провели зустріч з очільниками органів місцевого самоврядування та силовиками області на тему підготовки волинян до національно спротиву.

Про це повідомив командир добровольчого формування Луцької міської територіальної громади №1 Роман Бондарук. 

Участь у заході взяли голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, міський голова Луцька Ігор Поліщук, очільник ГУНП області Юрій Крошко та інші. 

Учасники розглянули спроможність підготовки військових та цивільних громадян у Волинській області на прикладі  навчального центру «Тернове поле», що є підрозділом Батальйону оперативного реагування «Луцьк»

Також обговорили необхідність створення регіонального центру підготовки до національного спротиву. У такому центрі кожен цивільний громадянин мав би можливість не лише безкоштовно здобути первинні військові навики, а й підготуватись до служби у ЗСУ.

На Волині хочуть створити Центр підготовки населення до національного спротиву. Що відомоНа Волині хочуть створити Центр підготовки населення до національного спротиву. Що відомоНа Волині хочуть створити Центр підготовки населення до національного спротиву. Що відомоНа Волині хочуть створити Центр підготовки населення до національного спротиву. Що відомоНа Волині хочуть створити Центр підготовки населення до національного спротиву. Що відомо

Читайте також: 

Можливо зацікавить