На Волині конфісковані автомобілі передали на потреби військових: деталі

На Волині конфісковані автомобілі передали на потреби військових: деталі

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (ТУ БЕБ) у Волинській області передали три автомобілі на потреби військових, які раніше були ввезені в Україну незаконно.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Згідно з розслідуванням, місцевий мешканець завіз ці транспортні засоби під виглядом гуманітарної допомоги для Збройних сил України, а потім продавав їх через інтернет-платформи. В рамках кримінального провадження ці авто були вилучені та арештовані.

Володимир-Волинський міський суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді штрафу 340 тисяч гривень за порушення ч. 1 ст. 201-4 Кримінального кодексу України. Суд також вирішив зняти арешт з автомобілів і передати їх на потреби ЗСУ.

Детективи ТУ БЕБ виконали рішення суду, передавши транспортні засоби військовослужбовцям. Досудове розслідування велося Західним відділом з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства оборони України, а оперативний супровід забезпечували працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки БЕБ. Процесуальне керівництво здійснювали прокурори Волинської обласної прокуратури.

На Волині конфісковані автомобілі передали на потреби військових: деталіНа Волині конфісковані автомобілі передали на потреби військових: деталіНа Волині конфісковані автомобілі передали на потреби військових: деталі

Читайте також:

Можливо зацікавить