На Волині людей рятують від смертельно небезпечних комах

На Волині людей рятують від смертельно небезпечних комах

Рятувальним з Волині довелося виїжджати не на гасіння пожеж, а щоб зняти кубла агресивних комах. Шершні та оси облаштували гнізда у приватних будинках.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

Випадки, коли на горищах житлових будинків чи господарських споруд оселяються небезпечні шершні чи оси, влітку на Волині трапляються досить часто. Ці комахи загрожують безпеці мешканців осель, отож для їх ліквідації залучаються рятувальники.

«Протягом останніх днів співробітники підрозділів служби 101 знешкодили близько десятка таких небезпечних осередків — роботи проводились в с. Довжиця Маневицької громади Камінь-Каширського району, у  м. Володимирі, в с. Охлопів Горохівської громади та с. Охотин Луцького району, с. Холопичі Затурцівської громади Володимирського району, на двох адресах у м. Луцьку, в с. Дубове Дубівської громади Ковельського району», - повідомили рятувальники.

На Волині людей рятують від смертельно небезпечних комахНа Волині людей рятують від смертельно небезпечних комахНа Волині людей рятують від смертельно небезпечних комахНа Волині людей рятують від смертельно небезпечних комах

Читайте також: 

Можливо зацікавить