На Волині озброєні військові з Луганщини вдерлися до будинку підприємця, бо «треба було грохнути»

На Волині озброєні військові з Луганщини вдерлися до будинку підприємця, бо «треба було грохнути»

На Волині озброєні грабіжники увірвалися до приватного будинку підприємця. Так, легкої наживи захотіли двоє військовослужбовців однієї з військових частин Луганської області, яка нині дислокується на Волині. 

Інцидент трапився днями на Ковельщині, пишуть Волинські новини з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

За версією правоохоронців, інформацію про те, що в підприємця є гроші, злочинцям надав місцевий мешканець, який, імовірно, є замовником злочину. Інформацію про інцидент підтвердили у військовій прокуратурі Західного регіону.

«Інцидент трапився 23 липня в Ковельському районі на Волині. Трьом особам повідомлено про підозру за фактом замаху на розбій. Це частина 4 статті 187 Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини. Санкції інкримінованої статті передбачають від восьми до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна», – прокоментувала речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.

На момент грабежу підприємець був удома сам. Анатолій Возняк – відомий ковельський підприємець. Мешкає в селі Бахів. Вулиця, де розташований його будинок, малолюдна.

Журналістам вдалося застати господаря вдома.

«Треба було мене грохнути. Так сказав замовник виконавцям, – каже чоловік. – Як вони могли повестися на це? Хто тримає гроші вдома? У такому віці я буду тримати гроші вдома? У мене фірми немає? Чи сейфа немає? Чи банків немає? Питаю, як можна було повестися на таке. Каже: сказали, що ви – хреновий хлопець».

Зловмисники – військові бригади Луганської тероборони, які діяли за вказівкою місцевого.

Читайте також: 

Можливо зацікавить