На Волині під час благодійного аукціону розіграють картину, яку створив волинський «кіборг»

На Волині під час благодійного аукціону розіграють картину, яку створив волинський «кіборг»

Волинський «кіборг» Сергій Марчук на реабілітації створив картину за допомогою техніки алмазної мозаїки. Військовий вирішив її продати, а та виручені гроші передати для Збройних сил України.  Картину можна виграти на благодійному аукціоні.

Про це повідомляє рожищенська волонтерка Віра Шварцкоп на своїй фейсбук-сторінці. Саме вона проводить цей аукціон.

У повідомленні йдеться, що Сергій Марчук –  живе у Рожищі. Він має позивний «Бронік», який він отримав у 2014 році, коли воював поблизу селища Піски на Донеччині. «Кіборгом» став після захисту Донецького аеропорту. Після повномасштабного вторгнення Сергій також був серед тих, хто першим став на захист рідної землі вже у складі волинської 14 бригади.

«На фронті підірвався і втратив ногу. Розраду і моральні сили шукає у творчості. Виходить гарно. Перебуваючи на реабілітації, Бронік дбає про тих, хто підміняє його на передовій. Сергій попросив розіграти його картину, щоб зібрати гроші на ремонт фронтової автівки», – пише Віра Шварцкоп.

Для участі учать в аукціоні, потрібно переказати 200 гривень на картку 4149 4993 7773 9725 Шварцкоп В. В. та поставити «+» в коментарі під оригінальним дописом. У неділю, 8 жовтня, генератор випадкових чисел визначить переможця серед донаторів за порядковим номером. 

Переможця визначать рандомно у неділю, 8 жовтня.

Читайте також:

Можливо зацікавить