На Волині попрощалися із загиблим військовим Сергієм Демчуком

На Волині попрощалися із загиблим військовим Сергієм Демчуком

У селі Олешковичі Рожищенської громади в останню путь провели загиблого захисника України Сергія Демчука.

Похорон відбувся у п'ятницю, 2 вересня, повідомляється на сайті громади.

Попрощатися з Героєм-захисником прийшли небайдужі краяни, побратими, рідні та близькі. Вони зустрічали тіло солдата на колінах. Після служіння в Домі молитви воїна поховали на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями.

Сергій виховувався у багатодітній родині. Мав ще п’ятеро сестер та брата. Був надзвичайно доброю та порядною людиною, тому й відгуки від односельчан тільки хороші. Кажуть, був прикладом для багатьох і як сім’янин, і як патріот своєї країни. Власне, за патріотизм його й обирали депутатом від села Олешковичі. Він прагнув допомогти скрізь, - зазначається у повідомленні.

На Волині попрощалися із загиблим військовим Сергієм Демчуком

У березні цього року чоловік отримав повістку та твердо вирішив йти боронити рідну країну від ворога. 22 серпня Сергій трагічно загинув, військовий потрапив під ворожий обстріл та отримав травми, несумісні з життям.

Якби я знала, що він піде на війну і загине, то все одно б вийшла за нього заміж. Я була справді щаслива. Тепер у мене є його діти, його частиночка, які будуть нагадувати про нього. І я знаю, і молюсь, щоб вони виросли такими ж добрими людьми, - сказала про загиблого чоловіка Сергія Демчука його дружина Наталія.

Можливо зацікавить