На Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіїв

На Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіїв

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників, які підозрюються у вчиненні крадіжок з магазинів на території міста Луцька.

Про це повідомила пресслужба поліції Волині.

У провадженні слідчого відділу Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області за цим фактом перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці звертаються до громадян, яким відома будь-яка інформація про цих осіб, негайно повідомити поліцію за номерами телефонів: +380970981704, +380997690685 або 102.

На Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіївНа Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіївНа Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіївНа Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіївНа Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіївНа Волині правоохоронці просять допомогти впізнати крадіїв

Читайте також:

Можливо зацікавить