На Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривень

На Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривень

У селі Тойкут Ковельського району виставили на продаж приміщення фельдшерсько-акушерського пункту.

Аукціон проводить відділ з управління комунальним майном Ковельської міської ради через платформу prozorro.sale, - пише ІА Волинські новини. 

Як лот виставлено об’єкт малої приватизації – приміщення ФАПу площею 76,2 кв. м, розміщене в центральній частині села Тойкут Ковельського району на вулиці Нова, 9б.

«Будівля перебуває в задовільному стані. В приміщенні наявні інженерні комунікації, як-от електропостачання. Рік побудови – 1969-й. Земельна ділянка окремо виділена, площа земельної ділянки – 0,0580 гектара. Цільове призначення земельної ділянки – для розміщення та обслуговування приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. Кадастровий номер земельної ділянки – 0722182800:02:002:0046. Інформація про договори оренди, укладені щодо об’єкта, відсутні. Спосіб приватизації – шляхом продажу на електронному аукціоні»,– вказано в описі лоту.

Будівля приєднана до електромережі та забезпечена автономним опаленням.

Земельна ділянка, на якій розташований ФАП, не є предметом купівлі-продажу. Балансоутримувачем приміщення нині є Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання.

Стартова ціна – 249 958 гривень. 

Рішення про продаж будівлі фельдшерсько-акушерського пункту було прийнято у вересні 2024 року Ковельською міською радою.

На Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривеньНа Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривеньНа Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривеньНа Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривеньНа Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривеньНа Волині продають приміщення ФАПу за 250 тисяч гривень

Читайте також:

Можливо зацікавить