На Волині п’яна водійка скоїла аварію

На Волині п’яна водійка скоїла аварію

В Ковелі патрульні склали два протоколи на нетверезу керманичку, яка скоїла автопригоду.

У неділю, 5 листопада, близько 19-ї год., на службовий планшет наших інспекторів надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Грушевського, – інформує у фейсбуці Патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські вирушили на місце і справді виявили, що 45-річна жінка на автомобілі «фольксваген» не була уважною та не надала перевагу в русі авто марки «мерседес», що рухалося головною дорогою. Унаслідок цього відбулося зіткнення.

Під час спілкування з керманичкою, патрульним стало зрозуміло, що вона — напідпитку. Такі здогадки інспекторів підтвердив прилад Драгер, що показав результат 2,41 проміле.

На громадянку патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

«На щастя, в цій історії всі залишилися цілі й неушкоджені, обійшлося лише матеріальними збитками. Але чи пощастить так наступному водію, який вирішить сісти за кермо нетверезим? Робіть висновки, друзі, та бережіть своє життя!» – йдеться у дописі.

На Волині п’яна водійка скоїла аваріюНа Волині п’яна водійка скоїла аварію

Читайте також:

Можливо зацікавить