На Волині п'яний водій пропонував поліції 2,5 тисячі гривень хабара

На Волині п'яний водій пропонував поліції 2,5 тисячі гривень хабара

У середу, 20 березня, патрульні поліцейські в селі Лишнівка зупинили автомобіль марки «Фольксваген Пасат» за порушення Правил дорожнього руху.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Камінь-Каширського відділу поліції.

Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, у зв’язку із чим розпочали оформляти адміністративні матеріали відносно водія за вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП.

Однак, нетверезий водій вирішив уникнути адміністративної відповідальності та надав неправомірну вигоду поліцейським, а саме поклав 2500 гривень купюрами по 500 гривень у підлокітник службового автомобіля, за не притягнення до передбаченої законом відповідальності.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Відомості за вказаним фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 369 КК України — пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Якщо вину чоловіка доведуть, то йому загрожує покарання у вигляді штрафу — від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Читайте також:

Можливо зацікавить