На Волині спіймали палійку сухої трави

На Волині спіймали палійку сухої трави

У суботу, 23 вересня, протягом дня рятувальники провели чергові рейди Волинню для запобігання виникнення пожеж в лісах і на торфяниках.

Зокрема, працівники оперативно-координаційного центру та Камінь-Каширського районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області здійснили моніторинг стану пожежної безпеки в селах Підгайці Луцького району та Череваха, Мала Глуша, Велика Глуша, Видерта, Зарудчі, Селісок і Підкормілля Камінь-Каширського району для виявлення можливих загроз.

Під час проведення моніторингу було виявлено палія, жительку с. Видерта, яку було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки.

На Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої травиНа Волині спіймали палійку сухої трави

Читайте також:

Можливо зацікавить