На Волині у прикордонній громаді за майже 6 мільйонів гривень в ліцеї хочуть осучаснити їдальню

На Волині у прикордонній громаді за майже 6 мільйонів гривень в ліцеї хочуть осучаснити їдальню

У селі Світязь Шацької громади запланували ремонт із модернізацією приміщення харчоблоку опорного закладу «Світязький ліцей». На це з бюджету селищної ради передбачили понад 5,8 млн грн.

Про це стало відомо з оголошення про закупівлю, опублікованого на майданчику для електронних торгів ProZorro.

Капітальний ремонт з модернізацією приміщення харчоблоку опорного закладу «Світязький ліцей», що знаходиться в селі Світязь по вул. Жовтнева, 33 Ковельського району, замовило управління гуманітарного розвитку Шацької селищної ради. Тендер оприлюднили 24 вересня, кінцевий строк подання пропозицій – 9 жовтня, тоді й має відбутися аукціон.

На модернізацію харчоблоку виділили 5 846 014 грн, завдяки аукціону планують знизити ціну на 58 460 грн. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг фірма-підрядник повинна здійснити до 31 грудня 2024 р.

До слова, на сайті «Україна. ІСУО» (інформаційна система управління освітою) про Світязький ліцей знаходимо дані, що він розрахований на 425 учнів, нині навчається 319. У закладі функціонує 7 інклюзивних класів.

На Волині у прикордонній громаді за майже 6 мільйонів гривень в ліцеї хочуть осучаснити їдальнюНа Волині у прикордонній громаді за майже 6 мільйонів гривень в ліцеї хочуть осучаснити їдальню

Читайте також:

Можливо зацікавить