На Волині за вихідні патрульні зловили 13 п'яних водіїв

На Волині за вихідні патрульні зловили 13 п'яних водіїв

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 13 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Зокрема, у Луцьку інспектори зупинили авто «ФольксВаген» за порушення ПДР. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,62 проміле.

Ще одного нетверезого 19-річного керманича зупинили під час комендантської години. Він рухався на мопеді та перевозив пасажирів без мотошолома. А також громадянин перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці події — 1,38 проміле.

У Луцьку інспектори отримали повідомлення, про те, що водій, який керує автомобілем «ФольксВаген Крафтер» перебуває напідпитку. Незабаром авто було зупинено на вулиці Стрілецькій. У водія й справді були ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 2, 38 проміле.

На усіх порушників склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.

«Закликаємо керманичів не нехтувати правилами дорожнього руху, бути відповідальними водіями, аби дорожній рух був безпечним для всіх громадян», - просять правоохоронці.

Читайте також:

Можливо зацікавить