На Волині згоріли житловий будинок і хлів

На Волині згоріли житловий будинок і хлів

Рятувальники ліквідували займання дерев'яного житлового будинку в селищі Любешів та господарської будівлі в с. Зубильне Затурцівської громади.

У суботу вранці, 23 березня, вогнеборці двічі виїжджали на виклики, – інформує у фейсбуці Головне управління ДСНС України у Волинській області.

О 04:55 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння дерев'яного житлового будинку у селищі Любешів Камінь-Каширського району. На місце події прибули рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів та працівники місцевої пожежної команди с. Судче.

Вогнеборці о 05:23 локалізували загоряння, а о 05:55 ліквідували. Вогнем пошкоджено перекриття та вікна будинку. Причина пожежі – несправність пічного опалення.

О 06:20 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння дерев'яної господарської будівлі в с. Зубильне Затурцівської громади Володимирського району.

На гасіння пожежі прибули рятувальники 20-го державного пожежно-рятувального поста м. Берестечко та працівники місцевої пожежної команди с. Затурці, які о 06:51 локалізували загоряння та о 07:03 ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

На Волині згоріли житловий будинок і хлівНа Волині згоріли житловий будинок і хлів

Читайте також:

Можливо зацікавить