Народила шістьох дітей: жительці Луцької громади хочуть присвоїти звання «Мати-героїня»

Народила шістьох дітей: жительці Луцької громади хочуть присвоїти звання «Мати-героїня»

За вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю виконавчий комітет Луцької міської ради рекомендував  для представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня» Дахнюк Ларису Миколаївну, яка народила шістьох та виховала п’ятьох дітей.

Про це стало відомо у середу, 19 червня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

«Громадянка Дахнюк Лариса Миколаївна, згідно з порядком присвоєння почесного звання «Мати-героїня», зі встановленим пакетом документів звернулася до департаменту соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради про підготовку клопотання перед Президентом України про присвоєння їй почесного звання «Мати-героїня».

Дахнюк Лариса Миколаївна має середню спеціальну освіту, на сьогодні не працює, займається веденням домашнього господарством, доглядом за дітьми. Народила шістьох та виховує п’ятьох дітей», - йдеться у пояснювальній записці.

Отож, виконком вирішив доручити департаменту соціальної та ветеранської політики міської ради підготувати відповідні документи про представлення до нагороди та направити їх Волинській обласній державній адміністрації для подальшого вирішення питання.

Читайте також:

Можливо зацікавить