Нацпарк Волині потрапить у документальний фільм «Велике коло. Україна»

Нацпарк Волині потрапить у документальний фільм «Велике коло. Україна»

Відомий мандрівник, письменник, бізнесмен Артемій Сурін разом з командою кінокомпанії «Прайм Сторі Пікчерс» цього тижня відвідали НПП «Припять-Стохід».

Про це розповіли на фейсбук-сторінці Нацпарку.

«Мандруючи водним маршрутом із озера Люб’язь по річці Прип’ять, знімали прекрасні ландшафти Поліської Амазонії для документального фільму “Велике коло. Україна”. Цей фільм – багатосерійна кінорозповідь про те, як живуть українські регіони під час війни», - пояснив його продюсер Олександр Максимчук.

Найбільше цікавили команду туристичні об’єкти Парку.

Нацпарк Волині потрапить у документальний фільм «Велике коло. Україна»Нацпарк Волині потрапить у документальний фільм «Велике коло. Україна»

Особливу увагу звернули на село Сваловичі, його історію, стиль життя та збереженні ремесла, що відомі в нашому регіоні. Природа заплав річок, лісів, та боліт зачарувала операторів пташинним світом, рослинністю та збереженим станом.

«Задокументувати важливий етап становлення нації та допомогти українцям подолати складний період життя. Показати приклади людей, які здійснили свою мрію і досягли успіху незважаючи на війну. Познайомити глядачів із прикладами того, як деякі українці змогли свій відчай перетворити на рушійну силу. Нагадати велич і красу наших земель – це основні завдання команди», - йдеться у дописі.

Нацпарк Волині потрапить у документальний фільм «Велике коло. Україна»

Читайте також:

Можливо зацікавить