Навкруги була кров, донька кричала: у Польщі в руках жінки вибухнув пакунок

Навкруги була кров, донька кричала: у Польщі в руках жінки вибухнув пакунок

У польському селі Сечебожиці вибухнув пакет, залишений перед будинком однієї з родин. Як результат, 31-річна жінка зазнала тяжких поранень - права рука польки була ампутована, а на лівій поранення, триває боротьба за збереження її зору.

Про це повідомила матір потерпілої польським журналістам, пише RadioZET.pl, передає ТСН.

 Відомо, що 31-річна Уршула вийшла з дому, щоб прогріти машину та відвезти 8-річну дочку Олу до школи. Молодший син жінки застудився, і того дня йому довелося залишитися вдома з бабусею.

Жінка повернулася з пакетом, на якому прочитала, що він адресований їй. Пакет був заклеєний прозорим скотчем.

31-річна жінка та її донька перебували в кімнаті, коли посилка вибухнула. Із сусідньої кімнати саме виходили молодший син жінки та бабуся.

«Я думаю, вона взяла ніж і відкрила його, після чого він вибухнув. Я швидко схопилася, побачила кров. Я побачила, що моя дочка лежить на підлозі. Вона кричала: «Мамо, убий мене!» - пригадує мати Уршули.

31-річна потерпіла має множинні травми обличчя. Її права рука була ампутована, а пальці лівої руки проколоті. Зараз в лікарні намагаються врятувати її зір.

«Найголовніше зараз – це очі, щоб вона знову могла бачити. Щоб вона могла бачити своїх дітей», - сказала мати жінки.

Також постраждала дитина, яку госпіталізували з відкритими переломами правої руки та множинними осколковими пораненнями.  

Журналісти встановили, що колишній партнер Уршули, ймовірно, ображав жінку в минулому. Чоловіка також позбавили батьківських прав.

Журналістам вдалося поговорити лише з батьком чоловіка. Той каже, що син працює в Німеччині, де водить вантажівку. Чоловік каже, що поліція допитала його сина в Німеччині, і він невинний.

«Він не ховається. За його словами, у нього чисте сумління», - каже батько.

«Я припускаю, що злочинець керувався тим, що хотів убити конкретних людей», - сказав Анджей Мрочек із Дослідницького центру тероризму Collegium Civitas.

Прокуратура розслідує замах на вбивство багатьох людей, за яке передбачено покарання до довічного позбавлення волі.Нагадаємо, раніше ми писали, що у польському селищі Добре померла 46-річна лучанка Олена Алєксєєнко. ЇЇ 18-річний син збирає гроші, аби поховати померлу матір.

Також ми писали, що у Польщі жінка кинулась під автомобіль, дізнавшись про загибель доньки в Україні

 

 

Можливо зацікавить