Найкращі шампуні від лупи – рейтинг 2024 року

Найкращі шампуні від лупи – рейтинг 2024 року

 

Лупа у волоссі завдає чимало неприємностей, адже з'являється свербіж, лущення, білі лусочки та почервоніння. Причин появи цієї проблеми є чимало – від стресу до неправильного харчування. Але найчастіше причиною є неправильний догляд за волоссям, що призводить до утворення вогнищ лупи. Насамперед потрібно переглянути правила та умови догляду, після чого шукати інші причини.

Якщо говорити з погляду науки, то лупою є візуальний прояв себорейного дерматиту. При цьому себорея може бути жирною та сухою. У першому випадку утворюються великі лусочки, а в другому – дрібні. Незалежно від ситуації потрібно шукати найкращі шампуні від лупи і тут https://makeup.com.ua/ua/categorys/583811/ це зробити не так складно. Представлено велику кількість варіантів під різні стани шкіри та волосся голови.

Особливості шампунів проти лупи

Вірним інструментом вирішення проблеми є застосування спеціального шампуню, у складі якого є потрібні інгредієнти. Вони не лише усувають лупу, а й створюють профілактичний ефект на майбутнє. Серед основних активних компонентів трапляються:

  • саліцилова кислота (забезпечить відлущування відмерлих клітин, зменшує запалення);
  • дьоготь (сповільнюється процес розподілу клітин);
  • сульфід селену (пригнічує активне розмноження грибка);
  • пірітіон цинку (надає антигрибкову дію з нормалізацією виділення шкірного сала).

Перш ніж використовувати той чи інший шампунь, необхідно детально вивчити інструкцію.

Топові шампуні проти грибка

Мало хто знає, як правильно вибирати шампуні, захищаючи себе від грибка. Але завжди можна відвідати сайт https://makeup.com.ua/ua/, де в інтернет-магазині MAKEUP вдасться знайти не лише топові шампуні, а й безліч додаткових косметичних засобів. Серед найкращих засобів проти лупи непогано зарекомендували такі позиції:

  1. Head & Shoulders Deep Cleanse Detox. Забезпечує глибоке очищення, гарантує повне лущення, а також створює приємний аромат. Ідеальний варіант для будь-якого типу волосся;
  2. Ducray Kelual DS. Оптимальний інструмент боротися з важкими формами лупи. Можна використовувати при великих розмірах лусочок і появі сверблячки з почервонінням. Склад доповнений такими компонентами як циклопіроксоламін та пірітіон цинку.
  3. Wella Professionals Clear Scalp Shampeeling. Оптимальне рішення для сухого типу лупи, забезпечуючи швидке відлущування. Створює блиск волоссю, відновлюючи також його структуру. У складі є цинк-пірітіон, піроктон оламін, клімбазол.
  4. Vichy Dercos Anti-Dandruff Sensitive. Спеціальний шампунь для чутливої ​​шкіри. У безсульфатну формулу вирішили вкласти піроктоноламін, зволожуючі агенти, саліцилову кислоту, термальну воду, а також бісаболол та фарнезол. Вже після першого використання вдасться боротися із лусочками;
  5. Esthetic House CP-1 Cool Mint Shampoo. Шампунь для жирної голови. Крім боротьби з лупою відновить текстуру волосся, надасть протизапальний результат, відновить блиск і загалом забезпечить свіжість. У складі є амінокислоти, екстракт та олія м'яти, пантенол, ментол, клімбазол, гліцерин.

З усіма пропозиціями можна ознайомитись на сайті MAKEUP, де є тільки найкращі шампуні від лупи з детальним описом та актуальною ціною. Додаткову інформацію можна дізнатись у консультантів.