Найкращий мобільний телефон для ваших дітей

Найкращий мобільний телефон для ваших дітей

Як придбати мобільний телефон для дитини без зайвих переплат? Кілька порад та зручні промокоди на знижку від купльо допоможуть реально економити.

Часто батьки не можуть збагнути, на яку цінову політику розраховувати. Наша пропозиція також значно допоможе заощадити сімейний бюджет при купівлі двох і більше пристроїв. Дуже важливо звертати увагу на такі параметри, як місткість пам’яті, акумулятор та захист скла від подряпин, доступність встановлення сучасних ігор. Сучасний дитячий телефон являє собою цілий всесвіт для навчання, спілкування та розваг, тому краще придбати нову модель під сучасні потреби. Врахувавши усі рекомендації, придбати стильний оптимальний подарунок для малят та підлітків буде дуже просто. Але зверніть увагу, що для школярів потрібно обирати більш потужні пристрої з невеликим запасом функцій на майбутнє.

Інтернет і навігація

Діти проводять багато часу в інтернеті, тому пристрій повинен мати стандарти 4g та 5g. Це один з пунктів, чому смартфон має бути з нових моделей. При цьому дарувати флагман зовсім не обов’язково: увесь пакет функцій є у бюджетному та середньо бюджетному сегменті.

Навігація – це те, що повинно бути під руками завжди. Малечу треба навчити користуватися мапами. Не завадить встановити трекер, що буде повідомляти батькам місце знаходження. Так Ви точно дізнаєтесь, що з Вашими бешкетниками все добре. Оскільки навігація та ігри витрачають ресурс акумулятора з великою швидкістю, краще шукати девайси на 5000-6000 мАг. Вони здатні «прожити» майже день навіть під час важких випробувань.

Потужність і пам’ять

Якщо вже говорити про дитячі пристрої, то процесор тут має вагу. Усі сучасні ігрові сервіси виставляють свої вимоги і просто бюджетний смартфон зі слабеньким процесором розглядати не слід. Втім, сучасні snapdragon, exynos, Helio вправно з цим пораються. Тому досить недорогі пристрої зазвичай влаштують у більшості випадків. Але досить потужний процесор та 6-8 Гб оперативної пам’яті точно не будуть зайвими.

На чому точно не варто економити, так це розмір фізичного накопичувача. Краще додати ще трохи грошей, але в жодному разі не розраховувати на мінімум. Так, наприклад, менш як 128 Гб можна навіть не розглядати, але майте на увазі, що вони теж скінчаються за перші пару днів. Телефон у дитини використовується в першу чергу для геймінгу, а одна гра може займати 80-100 ГБ простору. На всяк випадок зважте на можливість встановлення додаткової пам’яті з огляду на її максимально можливий обсяг. Цікаві моделі та аксесуари можна придбати, використавши Touch промокод.

Важливі характеристики на сьогодні:

  • можливість встановлення та запуску сучасних ігор та застосунків;
  • висока швидкодія;
  • наявність захисної плівки та чохла;
  • операційна система, сумісна з іншими домашніми гаджетами – Андроїд чи iOs.

Як вибрати смартфон для старших класів

Ближче до випускного року підлітки цікавляться технологічним процесом все більше і більше. Тож і бюджет на смартфони починає трохи зростати. В першу чергу знадобиться більший обсяг оперативної пам’яті та процесор, бо виникає потреба додаткової обчислювальної потужності. Це особливо актуально для майбутніх айтішників, котрим кортить змінити всесвіт за допомогою лише виходу в інтернет-простір. Також в підлітковому віці користувачі ставлять все більше вимог до якості знімків та відео. Тому слід додати в пошукових фільтрах «камери». Зараз діє акція Самсунг, що сильно полегшує замовлення вигідного і потужного девайсу з потрібним набором функцій.

Настав час придбати новий смартфон для дітей? Не лякайтесь, з нашими порадами Ви зможете зробити правильний вибір просто і безболісно.