Найстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українців

Найстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українців

Серед 100 врятованих військовослужбовців – 49 воїнів Національної гвардії України, 25 прикордонників, 26 військовослужбовців ЗСУ, зокрема 11 тероборонців

У четвер, 8 лютого, відбувся 51 обмін, – про це повідомили у координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

«Усі визволені – рядового та сержантського складу. 84 врятованих воїнів захищали Маріуполь (в тому числі 82 – оборонці «Азовсталі»), решта виконували бойові завдання на Донецькому та Луганському напрямках. Вдалося врятувати медика, який у надскладних умовах рятував поранених на «Азовсталі», рідних братів Миколу та Романа. Щонайменше 28 визволених мають поранення або серйозні хвороби. Найстаршому виповнилося 62 роки, а наймолодшому – 20», – йдеться у дописі.

До слова, з моменту повномасштабного вторгнення з російського полону вдалося визволити вже 3135 захисників та захисниць.

Найстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українцівНайстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українцівНайстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українцівНайстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українцівНайстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українцівНайстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українцівНайстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українцівНайстаршому – 62 роки, наймолодшому – 20: що відомо про звільнених із російського полону українців

Читайте також:

«Ми його впізнали, хоч і сильно він похудав»: родина звільненого з полону волинянина чекає на нього вдома

Дружину, доньку та маму вбила ракета у Дніпрі: з полону повернувся захисник Маріуполя

Можливо зацікавить