Не дожив кілька днів до свого 23-річчя: у Львові прощаються з десантником із Волині, який загинув на війні

Не дожив кілька днів до свого 23-річчя: у Львові прощаються з десантником із Волині, який загинув на війні

На війні загинув військовий Ігор Гребінь, який проживав у Львівській області, але народився у селі Колки Волинської області у родині військових. Він не дожив кілька днів до свого 23-річчя.

Про це повідомила Пустомитівська територіальна громада

«Зі сумом повідомляємо про загибель нашого Героя, мешканця села Наварія Гребеня Ігоря Анатолійовича 11.10.2000 р.н.  Перебував на військовій службі в 79 окремій десантно-штурмовій бригаді. Ігор був справжнім патріотом України, доброю та щирою людиною, люблячим сином для матері та батька, чудовим братом», – йдеться у повідомленні. 

Відомо, що він народився у селищі Колки Волинської області у родині військових. Навчався у Ліцеї №18 Львівської міської ради. Згодом вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Під час навчання здобув військове звання «лейтенант», користувався великою повагою серед курсантів і викладачів.

Вторгнення РФ в Україну Ігор Гребень зустрів на передовій. Виконував бойові завдання поблизу населених пунктів Сіверодонецьк, Лиман, Зарічне, Мар’їнка та здобув звання «капітан». Двічі зазнавав контузії, але щоразу повертався на фронт до побратимів. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, відзнакою Президента «За оборону України».

З військовим попрощаються, 10 жовтня, у Львові. Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Вічна пам'ять і шана Герою!

Можливо зацікавить