Водій і пасажири втекли: неподалік «Глобуса» у Луцьку БМВ вилетіло на кільце

Водій і пасажири втекли: неподалік «Глобуса» у Луцьку БМВ вилетіло на кільце

У Луцьку на кільці біля «Глобуса» помітили автівку БМВ.

Про це Volynblog повідомили очевидці. 

Автівку, яка звернула з дороги, лучани помітили зранку у середу, 18 жовтня. 

«У Луцьку – ДТП біля «Глобуса»: водій BMW вилетів на кільце!» - інформує телеграм-канал.

Як повідомили виданню ВСН у пресслужбі поліції Волині, 18 жовтня вночі, під час дії комендантської години, на лінію 102 звернувся громадянин, який повідомив, що на перехресті з круговим рухом вулиць Гордіюк, Єршова, проспекту Відродження та проспекту Соборності трапилася дорожньо-транспортна пригода.

 «Заявник повідомив, що автомобіль заїхав на кільце та перекинувся. Згодом з автомобіля вийшов водій та пасажири й у відправились у невідомому напрямку», - йдеться у повідомленні. 

 

Патрульні негайно відправились на місце події, де виявили транспортний засіб марки БМВ, який був зачинений. Поліцейські обстежили прилеглу територію, осіб причетних до ДТП не було виявлено.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди вулично-шляхова мережа не пошкоджена, лише автомобіль зазнав механічних пошкоджень. 

Патрульні встановили дані власника та відправили усі матеріали до відділу ДТП для з’ясування усіх обставин автопригоди.

Водій і пасажири втекли: неподалік «Глобуса» у Луцьку БМВ вилетіло на кільцеВодій і пасажири втекли: неподалік «Глобуса» у Луцьку БМВ вилетіло на кільцеВодій і пасажири втекли: неподалік «Глобуса» у Луцьку БМВ вилетіло на кільцеВодій і пасажири втекли: неподалік «Глобуса» у Луцьку БМВ вилетіло на кільцеВодій і пасажири втекли: неподалік «Глобуса» у Луцьку БМВ вилетіло на кільце

Читайте також: 

Можливо зацікавить