Неспокійна ніч у РФ: у Москві взяли під охорону важливі об'єкти, а Суровікін звернувся до «вагнерівців». Відео

Неспокійна ніч у РФ: у Москві взяли під охорону важливі об'єкти, а Суровікін звернувся до «вагнерівців». Відео

Вночі, 24 червня, у  Москві після заяв ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина  під посилену охорону взяли всі найважливіші об'єкти. А генерал російської армії Віктор Суровікін закликав «вагнерівців» «зупинити колони».

Як повідомляє ТАСС, у Москві посилено заходи безпеки, пише ТСН

 За словами співрозмовника пропагандистів із силових структур, органи державної влади та об'єкти транспортної інфраструктури взято під посилену охорону. По тривозі піднято підрозділи ОМОН та СОБР (спеціальних загонів швидкого реагування) Росгвардії.

Тим часом російський генерал Віктор Суровікін записав звернення до найманців ПВК «Вагнер» із закликом «зупинити колони» та «повернутися в пункти постійної дислокації».  Він закликає вагнерівців «скласти зброю» і вирішувати всі питання «мирним шляхом».

У відповідь на заклики російських генералів у Телеграм-каналі ПВК «Вагнер» з'явилося повідомлення такого змісту.

«Всі генерали, які з тремтячими руками звертаються до музикантів із закликами зупинитися вже фактично підписали собі вирок»,- йдеться у повідомленні.

А Генералу Суровікіну «вагнерівці» обіцяють пригадати здачу Херсона.

Раніше стало відомо, що у російському Ростові-на-Дону поліція оголосила план «Крепость», особовий склад МВС повідомили про необхідність бути в повній готовності.

Читайте також:

Можливо зацікавить