Колектив навчально-реабілітаційного центру під Луцьком хоче протестувати через призначення нового директора

Колектив навчально-реабілітаційного центру під Луцьком хоче протестувати через призначення нового директора

У п'ятницю, 1 вересня, колектив Крупівського навчально-реабілітаційного центру буде страйкувати під ОДА.

Про це повідомили працівники центру.

Відбудеться це о 9:30.

Колектив був змушений ухвалити таке рішення через, за їх словами, непрозорий та несправедливий конкурс на посаду директора навчального закладу. За результатами конкурсу, крісло директора замість колишнього т.в.о. Олега Дацюка, що пропрацював у школі 18 років, посіла Юлія Гринчук – колишня очільниця Горохівської РДА, ексдиректорка школи №24, ексзаступниця обласного центру зайнятості.

«Ми обурені проведенням конкурсу на посаду директора навчального закладу. Він відбувся 30 серпня. Однак, сьогодні, 31 серпня, відбулося якесь незрозуміле переголосування. Як ми дізналися, т. в.о. директора програв з результатом в 1 голос. Члени комісії були «за» Дацюка, а лише один голос проти. Це голос Юрія Поліщука – заступника голови Волиньради Григорія Недопада», - говорять працівники

З їхніх слів, розпорядження про призначення конкурсу було підписане 21-го, опублікували його 29-го серпня, проте на сайті Волиньради воно ще не оприлюднене.

Колектив також повідомив, що колишній т.в.о. Крупівського НРЦ збирається судитися через несправедливе проведення конкурсу.

Раніше, як повідомляло видання ВСН, в облраді заявили, що хочуть звільнити директора через те, що він привласнив пів гектара землі, які належать цій освітній установі.

Голова конкурсної комісії та заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук у коментарі ВСН повідомив, що не володіє інформацією про негативні настрої у колективі Крупівського навчально-реабілітаційного центру щодо призначення нового директора.

«Чесно кажучи, я нічого про це не знаю, про таку ситуацію, що є невдоволення мені невідомо». Стосовно того, чи є розпорядження про призначення на посаду директора Крупівського навчально-реабілітаційного центру переможниці конкурсу, Юрій Поліщук відповів, що його повинен затвердити голова обласної ради.

Читайте також:

Можливо зацікавить