«Ніч буде складна»: на Харківщині тривають важкі бої за Глибоке

«Ніч буде складна»: на Харківщині тривають важкі бої за Глибоке

Продовжуються важкі бої на Харківщині за Глибоке, яке має стратегічне значення.

Про це заявили представники підрозділу «Гострі картузи» окремого загону спеціального призначення «Омега» Національної гвардії України у повідомленні у соціальних мережах, - пише ТСН.

«Через великий натиск росіян нашим оборонцям довелося відійти з деяких позицій. О чотирнадцятій годині розпочалися бої за населений пункт Глибоке, який має стратегічне значення.  Росіяни вмирають пачками, але все одно давлять і місцями досягають успіху. Ніч буде дуже складна», - йдеться у повідомленні. 

«Ніч буде складна»: на Харківщині тривають важкі бої за Глибоке

«Сьогодні в ході важких боїв наші оборонці були змушені відійти ще з декількох своїх позицій, ще один населений пункт сьогодні повністю відійшов під російський контроль. Станом на 20:00 йдуть бої за населений пункт Глибоке», – кажуть українські бійці на відео.

Раніше українські воїни повідомляли, що російських десантників, які штурмували Харківщину.

«У них все так добре що навіть немає змоги забрати своїх «двохсотих». І це майже на кордоні, буквально декілька км в глибину України. Поки що все йде не зовсім за російським планом, але не забуваємо що це тільки початок і все ж росіяни мають плацдарм до подальших наступальних дій», - додали у Силах оборони. 

Додамо, що вранці 10 травня 2024 року росіяни пішли у наступ на державному кордоні на північ від Харкова.

Читайте також:

Можливо зацікавить