«Нова схема»: відомий коментатор з Волині розповів про зустріч із представником ТЦК

ТЦК

Відомий спортивний коментатор з Волині Віталій «V1lat» Волочай розповів, як йому довелось спілкуватися з поліціянтами та представниками ТЦК. На думку чоловіка, вони  могли бути шахраями.

Про випадок Волочай розповів у соцмережі Х, пише видання «Українські новини».

Так, коментатор розповів, що до нього підійшли двоє поліціянтів, коли він стояв на зупинці, та попросили показати документи.

«Показав. Кажуть: ага бачимо на обліку, а Резерв+ є? Кажу, є. Показав. Кажуть: зараз прийде ТЦКшник. Прийшов. Показав йому то саме. Каже: виписую повістку на уточнення даних тобі. Ну кажу, виписуйте», – повідомив він.

За його словами, представник ТЦК виписав повістку та передав її Волочаю.

«Кажу: а нічого що я не підписався ніде? Він розгубився. Каже: ні, нічого, але якщо з нами зараз в ТЦК поїдете ми повз чергу проведемо, і до вечора будете мобілізовані. Кажу: та нє мужики, у мене робота, та й дивно ви себе ведете. Натякаєте на щось», – розповів він.

Надалі він звернув увагу, що на виданій повістці «нічого нема, ні печатки – нічого», повідомив, що зателефонує у військкомат для уточнення.

«Дзвоню, кажу так і так люди кличуть дані оновити, я кажись це вже зробив. Воєнком каже: а сфотографуй їх.

Кажу мужики покажіть посвідчення поліцейські і посвідчення ТЦК, я зафільмую. Віддали військовий мені, і розбіглись в різні сторони. Поліцаї в одну, хлопець у формі в іншу. Це якась нова схема? Що це було взагалі?» – поставив питання Волочай.

Окремо він додав, що поспілкувався з людьми, що працюють в Дарницькому ТЦК, за результатами чого зробив висновок, що згадана зустріч була з несправжніми представниками відомств.

«…я дізнався, що моя ранкова зустріч на 99% була з не справжнім працівником ТЦК, і можливо з не справжніми поліціянтами. Кажуть шо такий "бізнес" активно процвітає у Одесі. Тому завжди питайте документи. Не робіть як я», – наголосив він.

Читайте також:

Можливо зацікавить