Місто на Волині витратить на озеленення 400 тисяч гривень

Місто на Волині витратить на озеленення 400 тисяч гривень

У Нововолинську 3 серпня завершились торги на закупівлю розсади для озеленення міста. Міська влада придбає саджанці рослин на 415 000 гривень.

Про це стало відомо з оголошення про закупівлю, опублікованого на майданчику для еоектронних торгів ProZorro.

Серед переліку видів рослин, які планують висадити на території міста, саджанці гортензії та магнолії, тюльпанове дерево, клен псевдоплатоновий - по 1500 гривень за саджанець (посадять 2 дерева), туя західна - 2500 гривень (придбають 4 саджанці), гінкго білоба - 1800 гривень (придбають10 саджанців), церціс - по 2800 гривень (придбають 20 саджанців),  ялина колюча - по 4500 гривень (посадять 2 дерева), псевдоакація - по 8000 гривень (придбають 5 саджанців).

Місто на Волині витратить на озеленення 400 тисяч гривеньМісто на Волині витратить на озеленення 400 тисяч гривеньМісто на Волині витратить на озеленення 400 тисяч гривеньМісто на Волині витратить на озеленення 400 тисяч гривень

Тендер на закупівлю розсадницької продукції для озеленення міста виграв єдиний учасник торгів - підприємець Андрій Побігун, який займається оптовою торгівлею квітів та рослин. Андрій Побігун запевнив журналістів ВСН, що якість та ціна його саджанців найкраща у місті. А сам він вболіває за благоустрій Нововолинська.

«Я живу у Нововолинську і хочу, щоб місто було зеленим та красивим. У нас найкращий асортимент і ціна на саджанці, тому й взяв участь та виграв у тендері», - каже він. 

З підприємцем уже підписали угоду про постачання розсади, доставити її він повинен до 20 вересня.

 

Нагадаємо, у Луцьку продовжуються роботи по озелененню проспекту Волі. Загалом буде висаджено 170 дерев і близько 4000 кущів. Серед порід дерев, які висаджують - яблуня торінго «Scarlett», каштан Briotii, слива Nigra, ірга канадська, липа крупнолиста, липа дрібнолиста, вишня дрібнопильчастка Kanzan.

Читайте також:

Можливо зацікавить