Облава ТЦК у Луцькому районі? Люди в масках заблокували рух

Облава ТЦК у Луцькому районі? Люди в масках заблокували рух

16 жовтня від самого ранку величезний затор тягнувся від села Скобелка до самого Горохова. Вулицями міста ледь не на кожному кроці озброєні люди у формі, балаклавах та поліція. Перевіряють чи не кожного перехожого.

Що ж трапилося, - намагалися розібратися журналісти телеканалу Аверс.

Ранок у Горохові почався доволі неспокійно - на в'їздах у місто перекриті дороги, чоловіки у військовій формі та балаклавах і працівники поліції. Зупиняють кожного та перевіряють документи. Очевидці відразу почали ділитися відео з місць подій у соцмережах. У мережі місцеві називають цеоблавою працівників ТЦК та СП.

У місті бачимо ледь не на кожному кроці повно чоловіків у військовій формі зі зброєю та в компанії поліції. Чому з'їхались - всі як один відмовчуються. На запитання що відбувається - лише посміхаються. Чи то якусь спецоперацію проводять, чи мобілізаційні заходи - так ніхто і невідповів.

Місцеві мешканці тихо перешіптуються та не на камеру кажуть, що ще від самого ранку у селі перед Гороховом поліція перекрила дорогу та щодо вручення повісток нічого не знають. У пресслужбі поліції Волині ці події наразі не коментують.

- Скажіть, будь ласка, що там відбувається у Горохові? Тому що знаємо, що перекрили дорогу. Щось таке схоже на якісь облави, як кажуть люди нам.

«Ви ж знаєте, що будь-які коментарі надаються лише після письмового запиту», - відповіла речниця Волинського обласного ТЦК та СП Уляна Кравчук.

Деталі згодом.

Читайте також:

Можливо зацікавить