Облітатимуть десятою дорогою: стало відомо про дієвий засіб для боротьби з комахами

засіб для боротьби з мухами

Як би ми не любили відкриті вікна протягом літніх місяців, у цього є один недолік - комахи. Від мух до комарів і навіть ос, спроба впустити свіже повітря може перетворитися на справжній кошмар, коли погода стає теплішою.

Про це повідомляє Mirror.

Але одна ентузіастка прибирання і бабуся прийшла на допомогу, запропонувавши простий спосіб тримати комах подалі від вашого будинку і саду. Все, що вам потрібно зробити, це приготувати суміш для розпилення, використовуючи предмети, які, ймовірно, вже є у ваших кухонних шафах.

У відео на TikTok Бебс, яка публікує пости під ніком @brunchwithbabs, пояснила, що кориця є чудовим засобом від комах і може використовуватися різними способами, щоб тримати моторошних комах подалі від вашої оселі.

 Ви можете не тільки посипати меленою корицею сміттєві баки на колесах, щоб не допустити потрапляння «личинок, мух і тварюк» у ваше сміття, але й покласти кілька паличок кориці у вазу з фруктами, щоб позбутися плодових мушок.

Але найголовніший хак Бабс - це її саморобний «коричний спрей», який складається лише з кількох інгредієнтів і може використовуватися по всьому будинку, щоб забезпечити середовище, вільне від комах.

«Використовуйте мій коричний спрей, щоб тримати комарів на відстані. Щоб приготувати спрей, просто збийте дві чайні ложки кориці в чотирьох склянках теплої води. Дайте настоятися і настоятися так, як ви заварюєте чай. Процідіть суміш кориці прямо у пляшку з розпилювачем. Додайте половину чайної ложки спирту і половину чайної ложки миючого засобу для посуду - збовтайте і розпилюйте!», - сказала вона.

Для тих, хто не звик до чашкової системи вимірювання, чотири чашки теплої води еквівалентні приблизно одному літру.

Читайте також: