Ображав і бив колишню дружину у присутності дітей: волинянина судитимуть за домашнє насильство

Ображав і бив колишню дружину у присутності дітей: волинянина судитимуть за домашнє насильство

Жителя Любешова судитимуть за вчинення фізичного та психологічного домашнього насилля відносно колишньої дружини та дітей.

До поліції із заявою звернулась жителька Любешова про те, що її колишній чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за місцем свого проживання, у присутності малолітніх  дітей, умисно систематично, на ґрунті особистих неприязних відносин вчиняв психологічне та фізичне насильство відносно неї. Про це повідомляє Камінь-Каширський районний відділ поліції.

До того він уже чотири рази її кривдив, за що його Любешівський районний суд Волинської області притягував до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Домашнє насильство виражалося в образах нецензурними словами, погрозах фізичною розправою, штовханні та нанесенні ударів по ногах, що призвело до фізичних та психологічних страждань, а також погіршення якості життя потерпілої, які виразились у стійкому почутті страху, пригніченому настрої, переживаннях за безпеку власного життя і здоров’я та своїх дітей, а також високому рівні тривожності, порушенні сну та надмірних психологічних напруженнях.

Тож тепер за такі дії зловмиснику доведеться відповідати.

Читайте також:

Можливо зацікавить