Окупанти вбивають українських дітей. Навмисно і цинічно - Олена Зеленська

Окупанти вбивають українських дітей. Навмисно і цинічно - Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська звернулася до всіх чесних ЗМІ світу з проханням розповісти усім страшну правду про те, що російські окупанти вбивають дітей. І роблять це свідомо, стріляючи на поразку і не пропускаючи гуманітарної допомоги.

Про це вона написала у дописі на своїй сторінці у Фейсбук

Поранений під час обстрілу. 18-місячного Кіріла з Маріуполя батьки під обстрілом доставили до лікарні. Але лікарі вже не змогли допомогти.

Арсеній, 14 років. В голові хлопчика потрапив шматок мушлі. Лікарі не змогли потрапити під вогонь, Арсеній стікав кров'ю. Його рідна тітка загинула, а батьки ледь не загинули під пострілами, намагаючись забрати тіло дитини.

Аліса з українського міста Ахтирк. Вона не дожила до свого 8-го дня народження. Під час стрілянинини загинула разом з дідусем, який її зачинив.

Поліна з Києва. Загинула під час стрілянинини на вулицях столиці разом з батьками та братом. Маленька сестричка у важкому стані.

Софія, 6 років. Застріляли в машині разом з півторамісячним братом, матір'ю, бабусею та дідусем. Родина намагалася покинути Нову Каховку та зустріла наступаючі російські війська.

В Україні вже понад 38 загиблих дітей. А через обстріли мирних міст ця кількість може зрости вже зараз, йдеться у дописі.

"Коли РФ каже, що не воюють з мирними жителями - покажіть їм ці фото! Це обличчя дітей, які ніколи не виростуть.

Скільки ще має загинути дітей, щоб російські війська перестали стріляти і погодилися на гуманітарні коридори?

Скільки ще має стікати кров'ю та померти з голоду, щоб вони перестали знищувати громадянський транспорт та пропустили гуманітарні місіїТакий коридор потрібен прямо зараз у найгарячіших містах та селах України - сотні дітей гинуть там у підвалах без їжі та медичної допомоги. Вже тиждень не виходять на зв'язок, окупанти розстріляли родини та волонтерів під час спроби вийти або зайти", - пише Олена Зеленська.

Перша леді країни також просить показати фото загиблих діток російським матерям, що ті знали, "ЩО роблять їхні сини в Україні.Показати ці фото росіянам: ваші чоловіки, брати, співвітчизники вбивають таких дітей, як ваші! А ви особисто відповідаєте за смерть кожної української дитини, бо даєте мовчазну згоду на ці злочини. 

Країни НАТО: нарешті закриють небо від російських літаків! Бережіть наших дітей, щоб завтра ваші не померли".

Можливо зацікавить