Осиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм Неведюком

втрати

У суботу, 22 червня, на Волині в останню путь провели молодшого сержанта Анатолія Неведюка, який загинув від рук загарбників 19 червня 2024 року на Харківщині.

Про це повідомляє Маневицька громада.

40-річний уродженець с. Серевинівка після одруження разом з дружиною Вітою Володимирівною проживали у Куклах, виховували сина та доньку. Син Владислав  - випускник, донька - школярка.

Анатолій Петрович довгий час працював завідувачем господарства у Куклинському ліцеї. Був добрим, щирим душею та відкритим до спілкування односельчанином, хорошим, чуйним колегою.

З початку лютого цього року, командир бойової машини мужньо боронив від вторгнення ворога рідну землю, захищаючи незалежність України. У пошані зустріли тіло захисника жителі Колківської та Маневицької громад. Велелюдною ходою з усіма військовими почестями проводжали до місця вічного спочинку Героя. Панахиду відслужили у Свято-Михайлівському храмі.

Без надійної опори залишилися згорьовані батьки, овдовіла дружина, осиротіли донечка та син.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!

Осиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм НеведюкомОсиротіли донечка та син: на Волині попрощались з Героєм Анатолієм Неведюком
 

Можливо зацікавить