Оскароносний актор оглянув одну з найбільших українських святинь

Оскароносний актор оглянув одну з найбільших українських святинь

Американський режисер та оскароносний актор Шонн Пенн втретє відвідав Україну - цього разу він, зокрема, побував в «Софії Київській». 

Про це пише «Вечірній Київ».

Голлівудську зірку на прогулянці супроводжував Андрій Єрмак. З початку російського вторгнення Шон Пенн вдруге відвідав Київ. Напередодні він зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським, а також їздив до Бучі та Ірпеня, аби подивитися наслідки так званої спеціальної «воєнної операції» путіна в Україні.

«З першого дня повномасштабного вторгнення він був у Києві та на власні очі бачив, що таке російська агресія. Незабаром усю правду про війну завдяки його фільму зможе побачити і весь світ», - написав Володимир Зеленський.

Шон Пенн постійно підтримує Україну і, зокрема, військових льотчиків. Саме він ініціював збір коштів на 2 ескадрильї винищувачів та підготовку українських пілотів до польотів на F-16.

Також Шон Пенн разом з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком відвідав Національний заповідник «Софія Київська».

 «У своєму щільному графіку він знайшов можливість відвідати Національний заповідник. Гостей зустріли генеральний директор заповідника Неля Куковальська і її заступник Вадим Кириленко. Після ознайомлення з архітектурним ансамблем національної святині гості поспілкувалися у Будинку митрополита», - розповіли у «Софії Київській».

Можливо зацікавить