Освячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календарем

Освячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календарем

У суботу, 6 січня, українські віряни вперше відзначають проведення обряду хрещення Ісуса в річці Йордан за новим календарем. З нагоди свята  у Луцьку відбулися святкові Відправи з освяченням води.

Про це повідомляє Волинська єпархія ПЦУ.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в кафедральному соборі Святої Трійці. Напередодні під проводом архієрея відправлено Всенічну.

Після Богослужіння від собору до річки Стир, що в Центральному парку ім. Лесі Українки, пройшов хресний хід. Тут також відбулося велике освячення води.

Потому владика прибув на підприємство «Луцькводоканал», де традиційно освятив воду з його колодязя та привітав керівництво і працівників зі святом. Діяв ярмарок на соборному подвір’ї, який збирає кошти, аби підтримати важливі збори.

Освячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календаремОсвячення води та святкові Відправи: як в Луцьку вперше відзначають Водохреща за новим календарем

Читайте також:

Можливо зацікавить