Отримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра Редчука

Отримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра Редчука

У неділю, 16 липня, на Волині попрощалися з Героєм Дмитром Редчуком, який загинув у Запорізькій області, отримавши несумісні з життям поранення.

Про це повідомили у Горохівській міській раді. 

«Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – Захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться в наших серцях. Вічна пам’ять Захиснику! Спочивай з миром, Герою!» - коментують у дописі.

Нагадаємо, 35-річний Герой загинув 10 липня під час виконання бойового завдання в населеному пункті П’ятихатки Василівського району Запорізької області під час ворожого мінометного обстрілу.

Отримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра РедчукаОтримав поранення, несумісні з життям: на Волині сотні людей провели в останню путь Героя Дмитра Редчука

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!    

Можливо зацікавить