Падіння з вікна багатоповерхівки дітей у Луцьку: що розповідають сусіди

Падіння з вікна багатоповерхівки дітей у Луцьку: що розповідають сусіди

Ввечері у понеділок, 22 липня, в Луцьку з вікна будинку випало двоє дітей - хлопчик та дівчинка. Сусіди говорять: діти ніби то оперлись на москітну сітку, яка була на відчиненому вікні, і полетіли донизу. 

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Сусіди розповідають: сім'я, де це сталося, ніби то переселенці, орендують житло у цьому будинку. Того вечора діти, схоже, на деякий час залишилися без нагляду, бо матір на кілька хвилин вийшла до магазину поруч з домом.

Зі слів очевидців, інцидент трапився близько 21-ої години. На місце події оперативно приїхали дві «швидкі», медики однієї ледь не відразу забрали хлопчика, у якого травмувалася голова.

Нині двері у квартиру зачинені, ніхто не відкриває.  

Викликали «швидку допомогу» пострадалим дітям сусіди. З їх слів, діти, які гралися на дитячому майданчику у дворі, стали свідками падіння інших діток і в той момент закричали, гукаючи на допомогу дорослих.

Медики прибули на місце події біля 21 год. 

«О 20:47 надійшло звернення з приводу того, що випали діти з будинку. Медики оглянули дітей 3 і 5 років. Їх госпіталізували», - розповів завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік

Дітей госпіталізували до Волинської обласної дитячої лікарні, де їм надали медичну допомогу. 

«Хлопчик був госпіталізований до реанімаційного відділення з діагнозом «Кататравма. Забій головного мозку. Закрита черепно-мозкова травма і велика забійна рвана рана», - розповів заступник генерального директора з хірургічної роботи обласної лікарні Ігор Дородних. 

Дівчинка отримала струс головного мозку. Відомо, що хлопчик перебував у реанімації. Зараз брат і сестра у профільних відділеннях. Їх життю ніщо не загрожує. 

Більше - у відеою 

Читайте також: 

Можливо зацікавить