Парфуми Christian Dior Sauvage для сміливих та елегантних чоловіків

Парфуми Christian Dior Sauvage для сміливих та елегантних чоловіків

Унікальний у своєму виконанні аромат Christian Dior Sauvage був випущений у 2015 році. Це відносно нові парфуми, які відразу ж стали актуальними серед чоловіків будь-якого віку. Аромат належить до групи ароматів фужерних і є воістину універсальним. Він ідеально підійде на роботу, для прогулянки або походу в ресторан на романтичний вечір.

Він однаково добре доповнить чоловіка, який буде у спортивному костюмі, шортах або в штанах з піджаком. Додатково запах Саваж поєднує в собі м'язистість, енергію та практичність. Величезна кількість змішаних між собою компонентів є чудовим поєднанням природи та візуалізації краси. Парфумери постаралися, щоби підсумковий результат був саме таким, яким він є.

Особливості аромату Christian Dior Sauvage

Перш ніж вивчити особливості, потрібно розібрати його склад і структуру:

  • верхня нота (свіжий бергамот, доповнений невеликими частинками чорного перцю);
  • нота «серця» (частинки анісу, лаванди, а також аромат жорсткого мускатного горіха);
  • базова нота (основа, що розкривається за допомогою амброксану, ванілі та невеликої кількості кедра).

Парфуми Christian Dior Sauvage потрібно віднести до категорії фужерних і водночас східних, що показує їх стійкість. Вони ідеально підійдуть для використання вдень, а якщо розглядати пору року, то осінь та зима. Саме в цей час парфуми дозволять показати свій основний аромат та красу. В спеку вони стануть більш агресивними.

За концентрацією це парфумована вода. Флакон - об'ємом 100 мл, чого буде достатньо довгий період навіть при щоденному користуванні. Краса флакона робить парфуми оригінальним подарунком для коханого чоловіка, друга, колеги чи начальника.

Ключові переваги парфуму

Помірна інтенсивність звучання, як би це не було дивно, є основною перевагою парфумів Christian Dior Sauvage. Верхні акорди розкриваються не так швидко, причому вони не нав'язують свої смакові якості. Середні ноти дуже м'які, вони протягом тривалого періоду пахнуть, що дозволяє сказати про високу стійкість парфуму. Шлейф також буде стійкий, тому вдасться легко дізнатися, що саме використовував той чи інший чоловік.

Стійкість на шкірі неперевершена. Це відзначають багато користувачів. Наприкінці дня можна відчути аромат на тому місці шкіри, куди його було нанесено. Навіть у сучасних умовах аромат не перестає бути актуальним і користується популярністю у чоловіків, незважаючи на вихід великої кількості нових рішень у парфумерії.

Читайте також:

Можливо зацікавить