День народження під арештом: скандальновідомий Паша «Мерседес», що служив на Волині, не зміг вийти за паркан для привітань

Павло Лебідь

Колишній намісник Києво-Печерської ради митрополит Павло, який зазвичай приймав гостей в своїй резиденції, зараз не може вийти за паркан. Отже, усі хто хотів привітати Петра Лебідя, саме це ім'я вказано в нього у паспорті, мали приїхати до у передмістя Києва. Паша «Мерседес» п’ять років свого життя провів у селі Низкиничі Нововолинської громади на Волині. 

Чим відрізняються нинішні уродини головного лаврського монаха московського патріархату від попередніх - йдеться в сюжеті ТСН.

Із самого ранку до розкішного заміського будинку митрополита Павла з'їжджаються гості. Переважно - його колеги, тобто священники. Приїжджали різними транспортними засобами: на елітних авто, на звичайних машинах, на мопедах та навіть велосипедах.

Дехто з гостів хотів бути непоміченим.

Раніше, коли Лавра ще була окупована московським патріархатом, в обителі Паші «Мерседеса» збирались впливові люди України. Роками митрополита Павла вітали відомі політики, міністри та спортсмени.

Святкування відбувались у препстижних ресторанах, а гостей розважали зрадниця Таїсія Повалій та путініст Стас Михайлов.

Торік день народження Павла також не вдався. До Лаври змогла потрапити комісія Міністерства культури і почала опис майна.

За кілька днів Павло Лебідь отримав підозрувід СБУ й потрапив у СІЗО. Там був, поки його парафіяни не зібрали 30 мільйонів гривень для внесення застави. Після чого Павло переїхав у Вороньків.

Як розповів Паша «Мерседес» журналістам напередодні, цьогоріч свій день народження він планує присвятити не святкуванню, а молитві.

Цього року гості заходили й швидко виходили. Дехто з квітами або великими чорними пакунками.

Читайте також:

Можливо зацікавить