Передбачив свою смерть: на війні загинув 24-річний боєць десантно-штурмової бригади

Передбачив свою смерть: на війні загинув 24-річний боєць десантно-штурмової бригади

 На війні загинув 24-річний захисник Василь Григоренко. Військовий служив у 79-й десантно-штурмовій бригаді. Героя поховали у його рідному селі Новопетрівка, що на Одещині.

Про це трагічну звістку повідомляє «Главред»

«Сьогодні Великомихайлівська громада провела в останню дорогу Василя Григоренка, сина України, воїна, патріота, який віддав життя за нас, за нашу волю, нашу землю. Розривається материнське серце, біль і смуток. Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – це велике горе та страшне випробування», - повідомили у Великомихайлівській громаді.

Василь був випускником Новопетрівського ліцею. Керівниця закладу Катерина Лаптієнко розповіла про свою останню розмову з захисником, коли той приїжджав у відпустку з фронту. Василь довго розповідав про фронт, про своїх побратимів, дуже хвилювався, а потім сказав, що більше не повернеться.

 «Його слова обпалили душу: «Я звідти не повернуся!». І мої заспокійливі: «Васько, усе буде добре. Будь вбережений Богом». Його великі очі набралися сліз, махнув рукою і сказав: «Україну не віддамо!». Дякуємо за Україну, Васильку! Ти Герой, а Герої не вмирають!», - написала Катерина Лаптієнко.

Читайте також: