Перекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на Волині

Перекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на Волині

Ввечері у неділю, 6 серпня, на Волині пройшла негода. За добу рятувальники 13 разів виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт. 

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС області. 

Так, працівники ДСНС провели деблокування проїжджої частини на трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин між с. Волошки та с. Уховецьк, де впали дерева та перекрили проїзд.

Окрім того, провели розкряжування дерев на автодорогах «Ківерці-Борохів» та «Ківерці-Рожище», на трасі між містами «Камінь-Каширський - Ковель».

За допомогою пожежно-рятувальних автомобілі відбуксирували два автомобілі з підтопленої вулиці Карпенка-Карого в Луцьку.

У місті Камені-Каширський розкряжували 5 дерев, що впали на дорозі на вʼїзді в місто та дерево на вулиці Мазепи.

На вулиці Кравчука у Луцьку рятувальники демонтували пошкоджену конструкцію біля торгових контейнерів на ринку «Варшавський», що впала на стоянку.

У місті Луцьку та у селі Липини рятувальники 1-ї та 25-ї ДПРЧ м. Луцька у багатоквартирному житловому будинку демонтували пошкоджені вітром елементи балконної рами, що несли загрозу людям.

Перекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на ВолиніПерекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на ВолиніПерекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на ВолиніПерекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на ВолиніПерекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на ВолиніПерекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на ВолиніПерекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на ВолиніПерекриті деревами дороги та затоплені авто: наслідки негоди на Волині

Читайте також: 

Можливо зацікавить