Переживає не за себе, а за глядачів: популярний 18-річний співак з Волині виступив у прифронтовому місті

Переживає не за себе, а за глядачів: популярний  18-річний співак з Волині виступив у прифронтовому місті

У суботу, 15 липня, відомий 18-річний співак з Волині Ярослав Карпук під псевдонімом Yaktak виступив у прифронтовому Запоріжжі.

Про це розповідає Vgorode.

Коли журналісти запитали у нього, чи не було йому страшно приїжджати у прифронтове місто, Ярослав відповів, що звісно переживає, але більше не за себе, а за людей, які збираються в одному залі.

Концерт відбувався у державному цирку. Зараз у Запоріжжі це основне місце для подібних заходів у зв'язку з безпековою ситуацією. 

«Ніколи не виступав в цирку, але точно буде душевно і точно буде дуже гаряче. Це я гарантую», - зазначив артист.

І так насправді сталося. На концерт прийшли сотні людей. В основному, це були молоді дівчата, але прийшли також і дорослі пари, молоді хлопці. Люди наче на дві години відпустили переживанння щодо війни – стрибали, співали, танцювали. Артист запалив зал буквально з першої пісні.

Зазначимо, що тур артиста Yaktak благодійний. Команда збирає гроші на автомобілі для наших військових. Окрім грошей з продажу білетів, був ще благодійний збір біля входу – відвідувачі могли купити мерч артиста.  

А ще під час концерту був аукціон. Лотом був рожевий укулеле – це маленький музичний інструмент. Запоріжці довго боролися між собою і в результаті перемогла ставка в 10 тисяч гривень.

Під час виступу було багато зворушливих моментів.

Спочатку діти вибігли на арену цирку до виконавця, щоб подарувати йому квіти. Ярослав сказав, що відчув себе народним артистом. Потім дитинка вибігла з прапором України, який виконавець повісив на мікрофон. А під кінець концерту на сцену вийшла пара і чоловік зробив пропозицію своїй коханій. Обраниця сказала «так» і щаслива пара почала танцювати під пісню «Наречена».

Артист віддавався наповну і вже після кількох пісень був «мокрий». Співак зазначив, що він прагне своєю творчістю витісняти з українських хіт-парадів російськомовні пісні виконавців країни-агресора.

Читайте також:

Можливо зацікавить