Під завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильоту

Під завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильоту

Зранку у понеділок, 8 липня, внаслідок ракетного удару росіян зафіксовано влучання у приміщення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» в Києві. Відомо, що є постраждалі. 

Про це у коментарі Українській правді повідомив директор медзакладу Володимир Жовнір

За словами Жовніра, був приліт в один із корпусів лікарні. Наразі там організовують евакуацію та переїзд усіх, хто був у приміщенні. 

Як повідомив міський голова Києва Віталій Кличко у Telegram, «влучання в одне із приміщень дитячого медичного закладу».

За словами іншого джерела УП, в лікарні є постраждалі. 

Під завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильотуПід завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильотуПід завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильотуПід завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильотуПід завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильотуПід завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильотуПід завалами - діти: окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Фото з місця прильоту

Читайте також: 

Можливо зацікавить