Планетарій у Києві – чудове місце для вистав та розваг

Планетарій у Києві – чудове місце для вистав та розваг

Найстаріший і найбільший планетарій України знаходиться якраз у столиці країни. Розміри купола просто вражають, але також одна з відмінних рис – це площа екрану на 830 квадратних метрів. Щороку планетарій відвідує близько 150 тисяч людей, а багато хто з них є іноземцями, адже таку будову можна побачити не так часто і не в багатьох містах світу

У сучасних реаліях цей об'єкт є чудовим місцем для проведення наукових досліджень, розваг, відпочинку та показу різних подій. Вибираючи Планетарій у Києві необхідно заздалегідь забронювати квитки на потрібну виставу та оформити їх покупку. Найзручніше це зробити за допомогою сервісу Kontramarka.ua, де все займе лічені хвилини, але також є допомога від менеджерів. 

Програма планетарію

Одна з фішок – можливість запропонувати глядачам перегляд фільмів у форматі 360 градусів, коли створюється оригінальна картинка. Крім того, тут можна проводити пізнавальні лекції, семінари та численні виступи. Представники космічних наук та відповідної творчості активно використовують планетарій для реалізації своїх проектів та цілей.

У розробці керівників планетарію також є кілька ідей:

●      розважальні лабораторії;

●      майстер-класи з різних наук;

●      виставка науково-технологічних експонатів;

●      організація пізнавальних шоу;

●      вражаючі перформанси.

Основними глядачами є діти віком від 5 років, але й багато дорослих тут знайдуть багато чого цікавого, особливо ті, хто ніколи не був у планетарії чи подібному місці. Тут буде цікаво всім, кого надихають сферичні форми та унікальний Всесвіт у незвичному виконанні. 

Архітектура будівлі не обмежує організації різних концертів. За допомогою сфери можна робити тривимірні уявлення, а також підготувати метеоритний дощ та навіть затемнення сонця. Все, що фантазія вигадає, реалізувати цілком реально, адже умови та ресурсі під ці цілі є. 

Як забронювати квитки?

У відповідному розділі сайту Kontramarka.ua необхідно вибрати як майданчик планетарій, після чого вказати необхідну подію. Практично щодня тут щось проходить, тому варіантів не вибір достатньо. По кожній події буде детальний опис, постер і за можливості картинки. Обов'язково вказується діапазон цін, залежно від вибраного місця.

Після вибору події буде представлено схему планетарію, і там потрібно вибрати бажане місце. Протягом 15 хвилин діє бронь та за цей час необхідно провести оплату. Квитки завжди можна отримати у відповідних касах або скористатися електронною формою.

Читайте також:

Можливо зацікавить