Плюсова температура та дощі: чи зміниться погода на Волині

Плюсова температура та дощі: чи зміниться погода на Волині

Протягом найближчого часу волинянам не варто очікувати на різку зміну погодних умов. Як прогнозують, у Волинській області переважатиме плюсова температура, а на початку наступного тижня будуть дощі.

Про це розповів черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Василь Климюк, - пишуть Волинські Новини.

«До кінця тижня буде переважно без опадів. Лише в суботу, 14 січня, вночі очікується невеликий дощ. До кінця тижня температура в області вночі становитиме 0-5° тепла, а вдень – 3-8° тепла», – прокоментував він.

Із понеділка, 16 січня, в області спостерігатимуть проходження атмосферних фронтів.

«Тому в понеділок-вівторок будуть помірні дощі. Температура вночі становитиме 0-5° тепла, а вдень – 3-8° тепла», – прокоментував Василь Климюк.

Детальний прогноз погоди на найближчі дні

13 січня на Волині буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів. Удень місцями невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме південного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі сягатиме від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 2-7° тепла.

У суботу, 14 січня, також буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Удень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 0-5° тепла, а вдень – 2-7° тепла.

У неділю, 15 січня, буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Удень невеликий дощ і сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 1-6° тепла.

У понеділок, 16 січня, буде хмарна погода. Прогнозують невеликий дощ та сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважатиме південного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 1-6° тепла.

Читайте також:

  • Сніг після дощу: на Волинь йде похолодання
  • У Луцькій громаді «Луцькспецкоментранс» оголосив тендер на закупівлю солі для посилання доріг у зимовий час загальною вартістю 6 мільйонів гривень. Проте комунальники зазначають, що наразі у міста достатньо цього матеріалу. 

Можливо зацікавить