Показали приміщення, де має бути ветеранський хаб у Луцьку

Показали приміщення, де має бути ветеранський хаб у Луцьку

У Луцьку на вулиці Сергія Климчука (колишня - Бенделіані) в приміщенні площею понад 1000 кв.м. має постати ветеранський хаб.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Днями його оглянули та обговорили з спеціалістами питання зонування приміщення, облаштування кількох входів, ліфтів, радились де краще зробити відпочинкові зони, лекторії, кафе, розбити парковку для транспорту.

Адже дуже важливо, щоби простір для ветеранів був інклюзивним, зручним та максимально функціональним.

«Найближчим часом також будемо вивчати досвід організації та роботи ветеранських хабів в інших містах, де такі центри вже тривалий час функціонують для того, щоб найкращі практики перейняти собі.

Ставимо собі за завдання в найкоротші строки завершити проектування та приступити до будівництва, щоб ветеранський хаб запрацював якомога швидше», - наголосив Ігор Поліщук. 

Показали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у ЛуцькуПоказали приміщення, де має бути ветеранський хаб у Луцьку

Читайте також: 

Можливо зацікавить