Польські фермери знову заблокували дорогу в напрямку «Ягодин – Дорогуськ»

Польські фермери знову заблокували дорогу в напрямку «Ягодин – Дорогуськ»

У п'ятницю, 9 червня польські фермери розпочали страйк перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин» зі сторони Польщі.

У зв’язку з цим, польською Стороною оформлення вантажних автомобілів, які слідують з України, тимчасово здійснюватися не буде. На виїзд з Польщі (в'їзд в Україну) пропускатимуть лише транспорт, який перевозить гуманітарний вантаж. Про це повідомили у західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Пропуск автобусів здійснюється в обох напрямках у звичному порядку.

Згідно із заявленими наразі намірами, мітингувальники будуть пропускати по 2 вантажних транспортних засоби на годину. У пріоритеті - вантажі гуманітарної допомоги та автоцистерни. Рейсові автобуси з пасажирами в обидва боки пропускатимуться безперешкодно, згідно графіків руху.

До слова, за оперативною інформацією, у зоні митного контролю Дорогуська нині знаходиться 60 вантажівок, що підлягають оформленню. Також на відрізку між пунктом пропуску та блокадою очікують на в'їзд у пункт пропуску близько 100 вантажівок. Ще близько 300 ваговозів - вишикувались у черзі на магістралі перед місцем блокади.

Попередньо акція триватиме до 01:00 13 червня.

Водіїв вантажних транспортних засобів просять врахувати цю інформацію при плануванні поїздок через пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ».

Читайте також: 

Можливо зацікавить