Померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко

Померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко

У віці 76 років померла Ольга Кузьменко.

Про це у суботу, 23 вересня, повідомили на сторінці Благодійного фонду Кузьми Скрябіна.

«Сьогодні пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна! Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам'ять! Ми сумуватимемо», – ідеться у повідомленні на сторінці фонду.

Ольга Кузьменко народилася 23 квітня 1947 року в селі Сіде Самбірського району Львівської области України. Закінчила Самбірську середню № 9 та музичну школи, Дрогобицький інститут музичного мистецтва, коли вчилася в інституті, їздила по селах з магнітофоном і записувала народні пісні, прислів’я, створила дитячий колектив – діти співали народні та обрядові пісні. Працювала викладачкою гри на фортепіано в музичній школі.

У 1981 році з чоловіком-інженером Віктором Кузьменком і сином Андрієм оселилися у місті Новояворівськ Яворівського району. Працювала вчителькою Новояворівської музичної школи. Згодом з чоловіком переїхали у Брюховичі. У 2012 році Андрій Кузьменко написав пісню «Мам», присвячену матері.

Померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко

Можливо зацікавить