Понад 11 кг наркотиків на 7 млн грн: волинські поліцейські ліквідували наркосиндикат

Понад 11 кг наркотиків на 7 млн грн: волинські поліцейські ліквідували наркосиндикат

Волинські поліцейські завершили масштабну операцію з ліквідації міжрегіонального злочинного угруповання, яке займалося наркоторгівлею.

9 вересня в Івано-Франківську затримали 26-річну організаторку угруповання. При ній вилучили три кілограми психотропної речовини Альфа «PVP» та амфетамін на суму понад 2 мільйони гривень, - повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Наступного дня на Волині було вилучено понад півтора кілограма наркотиків, підготовлених для подальшого продажу. Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Волинській області, спільно з СБУ та іншими регіональними правоохоронними органами, провели комплекс заходів, у результаті яких вилучено понад 11 кілограмів наркотиків на суму понад 6 мільйонів гривень.

До складу угруповання входили як дорослі, так і неповнолітні особи з різних областей України. Поліцейські вилучили сотні закладок наркотиків, канабіс, амфетамін, таблетки екстезі, а також електронні ваги та інші речові докази.

Організаторці угруповання вже оголошено підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Слідчі дії тривають.

Читайте також:

Можливо зацікавить