Понад мільйон гривень для ЗСУ зібрали на другому «Світязь Фест»

Понад мільйон гривень для ЗСУ зібрали на другому «Світязь Фест»

У селі Світязь відбувся благодійний захід, на який з’їхалися відпочивальники з різних куточків України й навіть із-за кордону. Протягом трьох днів фестивалю вдалося зібрати 1,3 мільйона гривень, які виділили на запити військовослужбовців Шацької громади.

Як розповів журналістам ВСН секретар Шацької селищної ради Богдан Тимошук, гроші спрямували на підтримку військовослужбовців громади, які захищають нашу країну в найгарячіших напрямках.

«Під час фестивалю мешканці та гості нашого краю відвідували концерти популярних співаків на березі Світязя і донатили на потреби Збройних сил України. Від воїнів Шацької громади надійшло багато запитів, тому намагалися об’єктивно розподілити гроші та закрити певні нагальні потреби захисників», – повідомив Богдан Тимошук.

Так, із зібраних 1,3 млн грн на другому благодійному заході «Світязь Фест» 490 тис. грн виділили на засоби РЕБ для ПКШР 6 прикордонного загону, де служать воїни з Шацької громади, 320 тис. грн – на купівлю і ремонт автомобілів, 490 тис. грн. – на генератори, квадрокоптер, прилади нічного бачення, тепловізори, біноклі,зарядні станції, дрони, амуніцію, бронежилети.

Нагадаємо, під час першого триденного фестивалю вдалося зібрати мільйон гривень, які спрямували на підтримку військовослужбовців Шацької громади, які служать у складі 100 ОМБр, 14 ОМБр, 24 ОМБр та ін.

Читайте також:

Можливо зацікавить