Постійно розповідав, як кохає дружину та обожнює синочка: на Тендріській косі загинув 21-річний спецпризначенець

Андрій Типусяк, війна в Україні, втрати

Спецпризначенці із 73-го морського центру ССО виконували бойове завдання на Тендрівській косі. Цей бій став останнім для 21-річного Андрія Типусяка. Чоловік ціною власного життя врятував багатьох побратимів.

Про це повідомляє Пасічнянська ТГ Івано-Франківської області.

Андрій забезпечував відхід основних сил групи після виконання спецзавдання.

«Андрій був прикладом та опорою для всієї своєї родини. Чесний, впевнений, вірний… Він завжди був готовий допомогти людям, не відмовляв, якщо міг чимось підтримати, зарадити, вберегти! Саме бажання захистити найрідніших і повело серце Воїна на фронт», – йдеться в повідомленні.

Бойова медикиня «Госптальєрів» Катерина Галушка згадує про Андрія Типусяка як про дуже доброго та завжди усміхненого хлопця. Для неї загибель Андрія - дуже важка втрата.

У чоловіка залишилася дружина та маленький син. Катерина каже, що він постійно розповідав про те, як кохає дружину та обожнює синочка.

«Неймовірний, добрий та чудовий хлопець. Який багато сміявся. Любив свою роботу і в 21 рік гнав поперед всіх по морських хвилях. Я називала його «малий», бо навіть для моїх 26 він дійсно був як бородата дитина … Він любив свою дружину і обожнював свого сина. Чомусь в памʼяті найбільше саме трішки пʼяний Андрій, який розказує про те як це круто мати сина … Це дуже боляча втрата. Для побратимів. Для друзів. Для всіх, хто його любив», - написала Катерина.

Вічна пам'ять і шана Герою!

Можливо зацікавить